Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του συνάδελφου Γεώργιου Αν. Πλατή

Με την αναγγελία θανάτου του συνάδελφου Πολιτικού Μηχανικού Γεώργιου Αν. Πλατή, το ΤΕΕ Πελοποννήσου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση :

Ο συνάδελφος Γ. Πλατής ήταν αγαπητός, τόσο ως επιτυχημένος επαγγελματίας όσο και ως ενασχολούμενος με τα κοινά του τόπου.

Είχε συμμετάσχει ως μέλος σε διάφορες επιτροπές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους, Νομαρχιακός Σύμβουλος Αργολίδος, εκπρόσωπος του ΤΕΕ, εκλεγμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος, Πρόεδρος της Γ΄ Νομαρχιακής Επιτροπής και Αντινομάρχης του Νομού Αργολίδος.

Το ΤΕΕ Πελοποννήσου, εκφράζει τη θλίψη για την απώλεια του συνάδελφου και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, στις 6.30 μμ, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Άργος. Η σορός θα βρίσκεται στο Ναό στις 6 μμ

Η Πρόεδρος ΤΕΕ Πελοποννήσου

Χαρίκλεια Δ. Τσιώλη
Πολ.Μηχ. Ε.Μ.Π.- M.Sc.

Share on linkedin

Ανακοίνωση του ΥΠΕΝ με θέμα: «Απαιτούμενη διαδικασία σε περίπτωση εκπρόθεσμης Έγκρισης Εργασιών Δόμησης Μικρής Κλίμακας (ΕΕΔΜΚ)», στο πλαίσιο υλοποίησης αίτησης στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» Α΄ Κύκλος και στις περιπτώσεις εκείνες που απαιτείται Έγκριση Εργασιών Δόμησης Μικρής Κλίμακας (ΕΕΔΜΚ) για την εκτέλεση των εργασιών (σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρ. 29 του Ν.4495/2017), η έκδοση της ΕΕΔΜΚ γίνεται πριν την υλοποίηση των παρεμβάσεων.

Διαβάστε το άρθρο »

Ανακοίνωση του ΥΠΕΝ με θέμα: «Απαιτούμενη διαδικασία σε περίπτωση εκπρόθεσμης Έγκρισης Εργασιών Δόμησης Μικρής Κλίμακας (ΕΕΔΜΚ)», στο πλαίσιο υλοποίησης αίτησης στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» Β΄ Κύκλος και στις περιπτώσεις εκείνες που απαιτείται Έγκριση Εργασιών Δόμησης Μικρής Κλίμακας (ΕΕΔΜΚ) για την εκτέλεση των εργασιών (σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρ. 29 του Ν.4495/2017), η έκδοση της ΕΕΔΜΚ γίνεται πριν την υλοποίηση των παρεμβάσεων.