Ανακοίνωση (31.1.2018) του ΤΜΕΔΕ με θέμα: «Εκδήλωση για τον 1ο ετήσιο απολογισμό του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε.: Ίδρυση – Ψηφιακός Μετασχηματισμός – Προοπτικές». (Στην Αθήνα 1.2.2018)

Την Πέμπτη, 1η Φεβρουαρίου 2018, το Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (Τ.Μ.Ε.Δ.Ε.) θα πραγματοποιήσει τον 1ο ετήσιο απολογισμό του. Η εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κοπεί και η πίτα του Ταμείου, θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό κτίριο του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε. (στον 6ο όροφο), Παλαιών Πατρών Γερμανού 3-5, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 14.30.

Εκτός από τη Διοίκηση και μέλη του Ταμείου, την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του τεχνικού κόσμου, του τραπεζικού τομέα, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών καθώς και άλλοι Υπουργοί της Κυβέρνησης και Βουλευτές.

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση του 1ου ετήσιου απολογισμού του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε. με τίτλο “Ίδρυση – Ψηφιακός Μετασχηματισμός – Προοπτικές” θα παραστούν και θα χαιρετίσουν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Τάσος Πετρόπουλος, ο βουλευτής Σερρών και Τομεάρχης Υποδομών – Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Γιώργος Στασινός κ.α.

Το Τ.Μ.Ε.Δ.Ε. δημιουργήθηκε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και κατάφερε να λειτουργήσει εξυπηρετώντας και παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε 31.000 και πλέον μέλη – πιστούχους μηχανικούς και εργολήπτες δημοσίων έργων.